Sayfalar

9 Ağustos 2010 Pazartesi

aşk kapıyı çalınca titrerim ve çöpsüz üzüm var mıdır ki hala?

4 gün oldu tanışalı. aslında bana ilgisini Moda'daki 40plus entel tayfanın içine girmek için kullanabileceğimi düşünmüştüm. hala da düşünüyorum. bazen böyle masum-hınzır sosyal planlar yaparım. hergün "bugün mesaj atmasın, görüşmesek daha iyi" dedim ama hergün görüştük. listeme baktım. bundan sonraki erkeğimde aradığım özellikler listesine. Bir özellik dışında diğer hepsi tutuyor. "akıl sağlığı yerinde olan ve bağımlılıkları olmayan". yaş itibariyle listeme başka maddeler eklemem gerektiğini gördüm. "çöpsüz üzüm olsun. eski-yeni eşi, coluğu, çombağı olmasın" gibi.
fotoğrafın konumuzla hiç alakası yok ama değinmeden edemedim.Türk dedik bağrımıza bastık ama bu kız robie'mizi çıtır çıtır yer.

8 yorum:

siminya dedi ki...

üzümü çeriyle çöpüyle çaardeğiyle yiyecen der annem, çinlilerde yermiş ondan gözleri çekikmiş..bilmiyom olmadı bu yorum sanki :şfşfş

Godsyndrome dedi ki...

ya ne aşkı ne kapısı ne titremesi benim haremimin demirbaşısın sen hareketlerine dikkat et lütfen tırnak içinde bebeeem (ukelayım not:doğru yazmayacak kadar hem de) :D

mgntwmn dedi ki...

hoşgelmişsin Simiş hanım.olmuyo çarı çöpü takılıyo işte:)

godsy kapalı yerde uzun süre durabilsem:)

Kürksever dedi ki...

Ehem ehem, Robbie amcamızın DA artık 40+ tayfasına dahil olduğunu düşünürsek bilinçaltında konumuzla bir İLGİSİ olduğu sonucuna varabilir miyiz???

Bir de, yanlışlık daha listenin başlığında başlıyor: bundan sonraki diye yola çıkarsanız sonu tez gelir, sonra bundan sonrakiden sonrakini aramaya koyulursunuz... Neşet Ertaş'ın "Evvelim sensin" türküsünü Kardeş Türküler yorumuyla dinleyiniz...

mgntwmn dedi ki...

Coşkun Hürsel size bir çay kaşığı veriyorum. belki çocukluğuma inmek istersiniz:) şaka bir yana ben bunu hiç düşünmedim. postu yazarken msn'den arkadaşım fotoların linkini yolladı. kızın şeytanlığı konusunda hemfikir olduk ve koydum posta bir kare. ama kesinlikle olabilir. keşke öyle cabbar bir hatun olabilsem:)

dinledim. cahildim evet. dünyanın rengine kanmadım. kanardım ama deseydi biri 'evvelim sen oldun ahirim sensin'

bundan da Ceza'ya şarkı sözü olur bak:))

mgntwmn dedi ki...

bişi söylicem. robie 74 doğumluymuş:) hayret araştırmadan nasıl böyle yorumda bulundunuz :))

Kürksever dedi ki...

Bu sefer fena yakalandım o zaman! Robbie'ye laf atayım derken, meğer 40 yaş sendromuna giren benmişim:( Aslında 35'ten sonra 40'a doğru geri sayım da pek hızlı oluyor, ben n'apiim!

mgntwmn dedi ki...

sendroma girmeyiniz. bu taraftan n son derece çekici görünüyor 40larındaki erkekler :)