Sayfalar

6 Temmuz 2010 Salı

ilk makyaj markam - BOURJOIS

17 yaşında çalışmaya başladım ve işim gereği makyaj yapmam gerekiyordu. hayatım boyunca yüzüme fırça değdirmemiş bir çocuk olarak tabii ki yapmak istemiyordum. Ancak üst üste aldığım uyarılarla nihayet yapmaya başladım. Yediğin önünde yemediğin arkanda tr'deki bütün kozmetik firmalarının olduğu standları dolaştım ve onca marka arasından elimi ilk attığım BOURJOIS oldu. Şeker kutusuna benzeyen allıklar, pastel tonlardaki simli farlarla bana makyajı sevdiren bir marka oldu. Hala aynı  allığı kullanıyor olmam da tam bir mark lover olduğumun açık bir kanıtı olsa gerek.

BOURJOIS'e tekrar dönecek olursak ürün kalitesi, uygun fiyatları ve benim için hepsinden önemlisi ürün tasarımlarıyla her zaman farklıydı. Ancak ülkemizde yeterince iyi pazarlanamadığı için bir dönem tamamen raflardan çekilmesine rağmen bildiğim kadarıyla hala BOYNER'de sellektif markalar arasında küçük bir standa sahip.

Bugün Markafoni'ye inanılmaz indirimle çıkmış. ben en çok yukarıdaki kolye-gloss'u beğendim. sevgilini öpüp öpüp kolyenden dudaklarını yeniden pembeleştirebilirsin!

bir de web sitelerinden bahsetmeden geçemeyeceğim. anasayfada sağ alttaki nota işaretine tıklayınca açılan yeni pembe pencereden istediğin müzik tarzını tıklayıp dinlemen mümkün.
 bi' bak istersen...

2 yorum:

Olé dedi ki...

aa bu musicovery degil mi? parali olmadan once cok severdim kendilerini...bubu'nun oneri sitelerindendir :)

mgntwmn dedi ki...

evet musicovery. ben yeni discovery :)