Sayfalar

28 Temmuz 2010 Çarşamba

kadın dediğin

sanırım 2009 Aralık'tı bu fotoğraflar yayınlandığında. D&G'nin 2010 İlkbahar çekimleri. Tanıyanlar Madonna hayranlığımı bilir. Ancak bu kareyi sadece Madonna olduğu için değil, sanki bir film sahnesi gibi yaşayan bir fotoğraf olduğu için de seviyorum ve fotoğrafçı Steven Klein'i de anıyorum.


yalnız D&G'nin web sitesindeki bu videoyu kaçırmışım: tık

2 yorum:

Kürksever dedi ki...

İlk bakışta Madonnalı D&G kampanyası güzel görünüyor, ama ben Madonna'nın bu kampanyadaki über-chic halini hep Ajda'ya benzetiyorum, olduğundan en az 10-15 yaş genç görünmeye/giyinmeye çalışmasını yadırgıyorum. Madonna gibi Dolce&Gabbana da 90lardaki müthiş günlerinin üstüne cila süre süre durumu idare ediyor bence, ama dikkatle bakınca o cilaların sağdan soldan patladığı ve alttaki kırışıkların fırlamaya hazırlandığı görülebiliyor...

mgntwmn dedi ki...

Madonna varlığının büyük bir kısmını her albümde yeni bir Madonna olmaya borçlu aslında. ancak son 5-6 yıldır hala son derece trendy olmasına rağmen değişmeyen ve belki de Ajda'yı andıran bir hali olabilir, haklısınız. Ama o bir star. sahne işi yapanların genç görünmeye çalışmaları beni rahatsız etmiyor. ancak Ajda ile aynı cümlede isminin geçmesi rahatsız ediyor be Coşkun Hürsel:)
D&G ile ilgili söylediklerinize tamamen katılıyorum. 907ları anımsatıyor hep bana. Belki de babamın mezuniyet hediyesi olarak aldığı saat yüzündendir. zaten başkaca D&G eşyam olmadı:)