Sayfalar

1 Temmuz 2010 Perşembe

mimlendin kızım sen artık

Mim olaylarını bilmem. Zaten kelime olarak beni biraz ürkütüyor: “mimlendin kızım sen!” Daha once de bir iki mimleyen olmuştu ama en zayıf halka ben olduğum için bende koptu. O gün bugündür ilk mimleyen Godsy oldu.

1. Hangi işleri yarım bırakırsın ya da bıraktığın neler var?
eskiden hirbir işi yarım bırakmazdım. Beğenmediğim kitap ve filmleri bile. Şimdi keyif almıyorsam ya da bana bir faydası olmayacağını düşünüyorsam hemen bırakıyorum. Genel olarak bir işe başlamam çok zordur ama başladım mı yarım bırakmam.
2.Yakın zamanda kaybettiğin biri var mı?
ne kadar yakın? Şu günümü etkileyecek kadar yakın zamanda kimseyi kaybetmedim Allaha şükür.
3.En ağır bulduğun, sana dokunan bir yemek var mı?
genelde kırmızı etli şeyler.
4.Cinsellik ve aşk anlamında unutamadığın biri var mı?
ismen genelde unutmam ama detaylar siliniyor tabii.
5.Çocukken sevdiğin çizgi filmler?
Benim için çizgi filmin izlendiği zaman önemliymiş galiba. Sevdiğim günlerdeki çizgi filmleri seviyordum ben. Ilki Müfettiş Gadget. Sadece yazın yayınlanırdı. Bir de müziğini hala zaman zaman içimden söylerim: dıttırıttırıttıtdıtdıtdıtdıtdıttırıttırıttıt tüğ tüüüğğğ… Cuma akşamları yayınlanan bütün pıtırcık kız çizgi filmleri. Çiçek Kız, Şeker Kız gibi. (Cuma en sevdiğim gündür) Şirinler Çarşamba. (artık haftanın bitmesine çok az kalmış, hafiften yayış başlamıştır)
6.Blogger'a ne zaman kayıt oldun? Kim vesile oldu? Nereden duydun?
Aslında 2009’un başlarına doğruydu. Ama yoğunluğumdan hiç vakit ayıramadığım için asıl tarihe Eylül 2009 diyebilirim. En yakın arkadaşım ve sevgilim çok vakit geçiriyorlardı. Yani blogger’da : )En çok onlardan etkilenmiş olmalıyım. ilk boş kaldığım zaman olan Eylül 2009 gibi de aktif olarak kullanmaya başladım.
7.Çok paran oldu neler yaparsın?
Bir gemi tutar, blogdakileri de toplar, dünya turuna çıkarım. Kimseyi mimlemem. Ama sabahlara kadar sessiz sinema ya da şişe çevirmece oynatırım.

Beni önemli bularak üstümde ısrarlı bir biçimde duran Godsy’e teşekkür ediyorum. Ama galiba bu mim konusunu beceremiyorum. En zayıf halkalığımı kabul edip, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyor, burada satırlarıma son veriyorum.

5 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

Zayıf halkalığını destekliyor ve -en azından- beni mimleyip, yine "bir insanı sallamıyor" izlenimi verdirtmediğin için teşekkür ediyorum! sdamofsda

ama çok param olsa aynı evde üst üste iki gün gece kalmazdım. ömrüm gezmekle geçerdi. büzüşüp artık dağlarda bayırlarda sürtemeyecek kadar sikko bir herif olana kadar gezerdim. çok içerdim. valla çok içerdim. sağlam bi bira göbeğim olurdu. sevinirdim ama sevişirken zorlardı, bunu sevmezdim sadece ama içmeyi hep severdim. güzel bi insan olurdum çok param olsa. şimdi de güzelim aslında ama kolpadan güzel. içince güzel. öyle yani.

Godsyndrome dedi ki...

Şişe çevirmeceyi destekliyorum ;)

mgntwmn dedi ki...

bira köpeeen olsun Cem. bence başka tatlar arardın o kadar zengin olsan. Ayrıca deniz seni tutuyorsa karadan takip ederdin bizi:)

Godsy algında seçicilik var senin:) dünyayı gezcez diyorum olum!

Senem dedi ki...

Boya bitmiş ve balık hafıza yerini fil hafızasına bırakmış. Çizgi film günleri beni benden aldı :) Konuyu dağıttım ama yazmadan da edemedim.

mgntwmn dedi ki...

yawrum dağıtan sen ol yeter ki! biz de çok önemli mevzulardan bahsediyorduk:))

benim gibi unutkan bir insan! valla ben de şaşırdım hafızama.