Sayfalar

25 Ekim 2010 Pazartesi

doğum günüm ölmek için ve uçmak için güzel bir gündür



1 hafta öncesinden etrafımdaki insanlarda başlayan doğum günü fokurdamaları doğum günüm geldiğinde bende buharlaşma etkisi gösterdi. konuyu uzatmamak için yine maddelerle geçiyorum:
- 00:00'da ilk arayan iş arkadaşım oldu. vaziyetin vahimliğine gel!!
- iş yerinde kuyumu kazan kadın doğum günüm için bana hediye almış. görünce yüzümün acı çeker bir hal alması "aaa ne gerek vardı!" gibi abuk bir tepki vermem gün içinde insanlara komik gelse de akşam eve gidince yine aklımı meşgul etti. hep burdan kan kaybediyorum. daha da politik, daha da kolpa olmalıyım işte! insanın 33. doğum gününde hala bunları düşünüyor olması da ayrı bir araştırma konusu tabii.
- bir gün önce zorla tanıştırıldığım ve aracılara bu işin olmayacağını açıkça beyan ettiğim facebook'tan çıkan talibimin doğum günümde etrafı güllerle çevrili 1 metrelik iki orkideyi ofisime göndermesi üzerine ofistekilere dönüp "siz organize ettiniz di mi yine gülmek için" tepkisini vermiş olmam ve not zarfını açtığımda yaşadığım dumur!
- doğum günü hediyesi dövme desenine karar veremeyen terazi
- 22 ekim akşamı kendimi eve atıp, dvdye bir film takıp şarabımı açıp, çekirdeğimi çıtladım. sanki bir filmde oynuyormuşum gibi hissettim kendimi bir an. 3 yıl önceki doğum günü dileğimi buldum. bir evim olsun, kendi kendime kutlamalar yapayım istemişim. bence evrene dileklerimizi tanımlarken çok dikkatli olmalıyız. sandığımızdan daha çok dinliyor bizi:)
- alka seltzer akşamdan kalmalığı nasıl geçiriyorsa, zaman da diğer acıları geçiriyormuş. şurdan anladım.
- 70 yaşıma geldiğimde de burada "bir subay emeklisi talibim var" demek istemiyorum ya!

2 yorum:

Kürksever dedi ki...

Demek ki facebook'tan çıkan taliple bir hafta sonra tanıştırılsaymışsınız, arife günü ofise boynuzları kırmızı kurdaalelerle süslü bir KOÇ gelecekmiş:)

mgntwmn dedi ki...

ahahahahahahaha.
(geyiğe devam olarak)ben kıyamazdım da onu kesmeye, kuzu kuzu yaşardık artık:)