Sayfalar

5 Ekim 2010 Salı

işte ben böyle bir hal içindeyim

Büyükada'da boş bir salıncak

robot gibiyim. kendimi nasıl kurarsam bir süre o şekil devam edebilme yeteneğine sahibim. kurduğum yolun dışına çıkartamaz hiç birşey beni. ama o yol nereye gider diye ben de düşünmem saat alarmı kulağı boşalırken. ilk başta düşünmüş ve riskleri göze almışımdır çok zaman.
kararsızlık ve bunun sonucu olarak bir türlü tercihte bulunamama durumum da etkiliyor olabilir bu tavrımı. hazır ıkına pıkına verilmiş bir karar varken, sonuna kadar gaza basmak. zaten ben benim için en zor safhayı (karar vermek) çoktan atlamışımdır.
herşey için geçerli bu durum. mesela bir süredir işe takmış durumdayım. bir numaralı konum iş. şimdi bundan sonra ne bileyim kurban bayramı tatili olabilir mesela ya da geçmişte bıraktığım bir konuyu tekrar gündemime taşıyabilirim. Allah sağlık sıhhat versin. fani konuları düşüneyim tabii ama...
galiba daha az acı çekmek adına farkında olmadan iyice ayıpladığım Türk erkeği kıvamına soktum kendimi. kakara kikiri yap ama duygusallıktan uzak dur. o kadar benimsemişim ki durumu şimdi artık hiçbir şarkıda duygulanmaz, reglimde bile ağlamaz oldum. domuz gibiyim. birisi içimi alıp götürmüş. bulanınız olursa haber etsin.  

7 yorum:

godsyndrome dedi ki...

gurbanda ağvağya gidelim mi bebek ;)

Senem dedi ki...

İçindeki domuzu çıkartıp hüngür foşurt ağlatma seansı yapıcam sana :) Her halinle süpersin buarada.

Kürksever dedi ki...

Saksının yanındaki şişedeki birayı kim içti acaba?

mgntwmn dedi ki...

godsy ağva'nın konsepti bize uygun diil çocuğum. oraya bıyıklı amcalar genç manitalarıyla kaçıyor duyduğuma göre:)

senem süperim, süpersin, süperiz! ne işe yarıyor ki süper olmalar? rakımız gelmiş belki de.. ama rakı sofrasında ağlamam biliyorsun:)

Coşkun Hürsel ben içmedim. en azından o şişedeki birayı:)

godsyndrome dedi ki...

arabasının camına ,inadına romantik bebeto yazdıran biri gibi gözükecek olsam da yine de bu yorumu yapmak istiyorum nereye istersen oraya gideriz ajkım

Olé dedi ki...

valla kendini fazla germe seker, en sonunda patlayacaksin...raki fikir guzel bence, benim yerime de bir duble lutfen:)

mgntwmn dedi ki...

Ole ne germesi. hepsi rahatlıktan oluyor:) bakalım yoğunluklarımız arasında bir rakı sofrasına oturabilirsek senin için de masaya vurucam. Aralık'ta sizinle inşallah.