Sayfalar

4 Şubat 2011 Cuma

bırak bu işleri Hıncal!

müberek bir surat örneği

5 gündür bir İstanbul Modern yazısı yazmak istiyor, vakit bulamıyorum. Az sonra toplantıya girecek olmama rağmen çemkirmeden duramadım. Defne ile ilgili yazmış bugün şurdan okuyabilirsiniz. kendisine sormak lazım "tek akıllı sen misin" diye. yazdıkları aslında benim ve muhtemelen pekçoğunuzun aklından geçen şeyler. ancak bu kızın bir bebeği var. bir kocası var. kocası gelip tabutuna sarılmış, gözyaşı dökmüş. sen bu kocayı burda yazdıklarınla savunup, ölmüş olan ve halinden hala sevdiği belli olan eşini  kötüleyerek iyilik yaptığına bizi inandırmak mı istiyorsun? bırak bu işleri! gel sen cafe cadde'de otur. bizde oranın önünden her 3 geçişimizden 2'sinde değil, 3.de görelim MÜBAREK yüzünü. daha az zahiyat olur.

1 yorum:

bozbek dedi ki...

"Yarın o bebek aklını başına toplayacak yaşa geldiğinde "Baba bana annemi anlat" diyecek?..
Ne anlatacak İlker Yasin?." demiş ahlak bekçisi Hıncal Uluç...

Çocuğun babasına danışmasına gerek yok ki, büyüyüp annesinin ismini yazınca sen ve senin gibi insanlık dışı insancıkların yazdıklarını okuyunca öğrenir gerçeği, siz de rahat edersiniz!!!

Evli bir kadınla evine giden adama KERATA diye sevimli bir şekilde hitap ederken , ölmüş olan o kadının arkasından da bunları yazıyor. Hadi ordan bea!