Sayfalar

16 Kasım 2009 Pazartesi

30'lu yaşlarda yalnız kalmak zor işmiş. 20'lerinde sevgilinden ayrılınca takılacak bir sürü kız arkadaşın oluyor. Beraber dağıtmaca, eğlenmece, tatiller yapmaca vs vs.. program ve alternatif bol. Ancak yaş ilerledikçe işler değişiyormuş, yeni anlıyorum. Herkes evli ya da sevgililidir. Gece çıkmaları zaten keyif vermemektedir. Hafif sosyalleşmeye kalkınca birileriyle tanışıyor ancak "yalnız bayan" olduğun için dürtüşmeden sade bir ahbaplık edemiyorsun. Etmek istemen tuhaf karşılanıyor. Dolayısıyla yaklaşan tatiller bünyede bir kasılma yapıyor.

Tüm bu psikolojiler içindeyken ilacımı buldum. www.dobreak.com Temalı geziler düzenleyen iki kız kardeşin kurdukları ve internet üzerinden tanıtım yaptıkları bir tur şirketi. Dünyaca ünlü festivallere, mekanlara, konserlere küçük gruplu turlar düzenliyorlar. Mesela Madonna'nın Bulgaristan'da konseri var. 4 günlük 10-20 kişilik bir grup düzenliyorlar Bulgaristan'a. Ben üye oldum. Artık yeni partnerim dobreak. Bütün tatillere dobreakla gideceğim. İlginenlere duyurulur.

7 yorum:

Kürksever dedi ki...

Böylece tatilde sevgili bulma hayallerini de peşinen gömmüş olmuyor musunuz?

mgntwmn dedi ki...

peşimden gömmüş mü, götürmüş mü?

siminya dedi ki...

o halde 60 - 70 yaşında, yalnızlık belasına evlilik proğramlarına çıkan neneleri dedeleri anlamalıyız..mı?

mgntwmn dedi ki...

ahahahhaha çok ileri görüşlü bi hatunsunuz simin hn:))))

Kürksever dedi ki...

mgntwmn, sorunu ancak ikinci okuyuşumda anladım. Eh tabii TDK uzatılan sesli harflerin üstündeki şapkaları Türkçe'den kaldırınca bir karışıklık oldu sanırım. Ben "peşinen" demiştim, "peşiinen" diye i'si uzatılmayınca "peşimden"le karıştırdın herhalde:)

Hayalleri peşinen gömünce peşinden gidecek kimse de kalmıyor haliyle...

mgntwmn dedi ki...

şimdi taşlar yerine oturdu:)bu turda birileriyle tanışmaya engel yoktur herhalde:)

mgntwmn dedi ki...

ah şapka işareti!ne diye kaldırdılarsa, benim ismimde de vardı,mahfoldum gidince:)