Sayfalar

16 Nisan 2010 Cuma

tell me more!


Yaşıtım kız kankilerimin tamamının bir vagonu var. Yani ya evliler, ya da beraber yaşıyorlar. Şimdi benim aşk hayatımdaki küçük kıpırtılar bile onları benden daha çok heyecanlandırıyor. hem yüz yüze, hem msn’den taciz etmek suretiylen “n’oldu da n’oldu, anlatsana, eeeee” gibi basınçlarla ortada ne fol, ne de yumurta yok iken osuruktan çoktan nemi kaptılar. Ben de ıkınıp duruyorum birşey yok henüz diye. Zaten bundan sonra beraber olacağım adamın özelliklerini konu alan bir liste yapmıştım. Buraya da koyacaktım ama fevk. benden önce davrandı. Şimdi kopyacılıktan yememek için koymuyorum. Geçen gün listemi okudum. Adamın gözümden düşmesi şöyle dursun, bu liste bana “ararım ararım ararım seni her yerde” şarkısını ömür boyu söyletir. Bu durumda arada çıkan kaslı fırsatları garnitür yapmak gerek tabii ama bu şahıs (nam-ı diğer “ma”) iş yerimden olunca, onu da benim götüm yemiyor.

Velhasılıkelam bu kızlar benim hayatımdan kendilerine eğlence malzemesi aradıkça anladım ki bir yılı geçen evlilik ve benzeri ilişkiler son derece sıkıcı müesseselermiş.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet aynen oyle. O yuzden sakin sakin sakin sakin evlenme, garnitur yap :) Ben de oyle yapicam.

mgntwmn dedi ki...

afiyet olsun bebeem. yarasın:)

Kürksever dedi ki...

Kız kankilerinin bu kadar heyecanlanmasının bir nedeni de, vagonlarına yönelebilecek potansiyel bir tehdidi bertaraf etme dürtüsü olmasın?

Amma fesatım, değil mi! Yok yok, aslında benzer bir durum erkekler aleminde de yaşanır. Bir arkadaş grubunda başta herkes saptır. Sonra birer birer kaleler düşmeye başlar ve bir süre sonra geriye, ya kendini hala "bin çiçek bir böcek" masallarıyla avutan veya bir platonik aşktan diğerine savrulup arabeskin zirvelerinde gezinenler kalır. Böyle bir durumda, Cat Stevens'ın meşhur şarkısındaki "Find a girl, settle down, if you want you can marry" tavsiyesinin içerdiği sonsuz hikmete ermiş olan bizler elbette bu arkadaşlarımızı öyle sahipsiz bırakamayız. "Çöpçatanlık faaliyetleri başlasın!" denir ve başlanır, ama bu faaliyetler çoğu zaman fiyaskoyla sonuçlanır...

Yalnız bu arada şunu da belirteyim, erkekler aleminde de, gruptaki saplara kız bulma konusunda en istekliler, erkekler değil eşleri veya sevgilileridir!

mgntwmn dedi ki...

valla ben sizi böyle fesat bilmezdim Sayın Hürsel! hepsinin kocaları da arkadaşım. "beraber yürüdük biz bu yollarda" diyecek kadar uzun süredir tanıyorum hepsini. 2sini elimlen evlendirdim birini henüz aynı eve kapatabildim nikahı bekliyoruz bakalım. dolayısıyla öyle bir endişe yok bu cephede.
sizleri de eşlerinizi de anlıyorum. yalnız insan sıkıntı yaratır böyle ortamlarda. "vay benim de kocamı koluna takıp takılmaya başlarsa" gibi. yukarıdaki gibi bir endişe yok ancak çocuklar karılarını pek benimle yalnız bırakmamaya gayret ediyorlar sanki:)