Sayfalar

25 Mart 2010 Perşembe

kimse kimseyi çekemiyor, boşver ayar çekmeyi!

İclal Aydın'ı da,
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=295919&Categoryid=4&wid=10
Tuna Kiremitçi'yi
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14216306.asp
de çok feminen buldum. İkisinin de yerinde oldum. İclal ayrılırken susmuş, dolmuş aşk acı bir sakıza dönmüş çiğneye çiğneye. Tuna artık bu insanla mutluyum diyor ama kendi kendine mutlu olamayan birini Jacqueline ne yapsın! başka birinin gözüne sokmak için yaşamanın kimseye faydası yok. Ahanda buraya yazıyorum: Jacqueline Tuna'yı tez zamanda terkeder. ben de gelir altına yazarım gördünüz mü bak diye! bana ne faydası varsa:)

3 yorum:

Kürksever dedi ki...

Peşinen belirteyim, ne İclal'in ne de diğer zatın hakkındaki yazıları okumadım, okumayı da düşünmüyorum. İclal bir ara bu konulara hiç girmemeye özen gösteriyordu, acep şimdi ne oldu diye merak ettim ama.

Bence unutabilme kapasitesi Allah'ın insana bahşettiği en büyük nimetlerin başında geliyor. Bazı şeyleri unutmak lazım.

mgntwmn dedi ki...

Tuna'yı sevmem. her zaman aptal buldum o adamı. ama sorsan bir kere alıp okudun mu diye, hayır:) İclal'in bu sezonun başında yaptığı televizyon programını başarılı bulmuştum. üzerinde çalışılmış bir projeydi. duyguları bir kenara bırakırsak ikisi de özel hayatını yazmış.ancak Tuna'nın kendisi yazarken ve dolaylı yollarla önceki kadınlarına laf geçirirken iyi de, bir başkası özel hayatını kendisini de ilgilendirecek biçimde yazınca "ben oynamıyorum" deyip istifa triplerine girmesi durumu özetliyor bence. hakkım varmış hiç okumadan içgüdüsel olarak bu adamı aptal bulmakta.

Adsız dedi ki...

bahsi geçen jaklin ölmüş bir çello sanatçısı
onunla mutlu olması ne mümkün
lütfen daha araştırarak yazın yazılarınızı
bodoslama olmuş,çok cahilce
asıl sizin bu yazı feminen olmuş