Sayfalar

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Aslında aşk, şehvet ve şevkat arasında birşey gibi. Bunları ayrı kişilerden alarak aşk ihtiyacını pekala ortadan kaldırabilir insan. Dansederken terlediğinde terini silen, biran bittiğinde yenisini alan, üşüdüğünde hırkasını veren, saçını okşayarak uyutan bir adam olsa mesela. Bir de sevişmekten çok keyif aldığın ama başka birşey yapmak istemediğin başka bir adam olsa. Ki bunlar ilkine göre daha sık bulunur. Bunlar birbirlerini bilmeseler ya da bilseler önemi yok, senin vicdanın da rahat olsa. Ya da caponlar biraz daha çalışıp her adamın istediğimiz özelliklerini yükleyebileceğimiz yeni adamlar yapsalar. Hayat daha kolay olmaz mıydı?

6 yorum:

fevkalade olağan dedi ki...

ama olmaz ki.. yedi düvel bi capon milletinin sırtından geçiniyoruz.. caponlar şunu yapsın.. caponlar bunu etsin.. capon koş oğlum terliğimi getir.. bu kadarı da fazla.. el kadar insancıklar.. zati çalışmaktan küt küt düşüp ölüyolar.. bi de biz şeyapmayalım yani..

mgntwmn dedi ki...

o zaman ben dışarda mıyım, içerde miyim, yok entel nerde onu mu ariim diyene kadar sen yap!

Edward Ander dedi ki...

beter olsunlar!

Chopartypical dedi ki...

hehehe bunların hepsini bir insanda bulabilirsin. ama yine mutlu olamazsın. hayat ilk başta çok kolay olacak gibi görünsede sonradan çok zorlaşır. yine yeni yeniden olur.

ayrı insanlarda bu deneyimleri yaşasan kandırılmış olursun.

zira sevişmeyip sadece saçını okşayayım diyecek birini tanımadım henüz.

ben sevişmiyeyim sen seviş, bizim akşama romantik bir akşam yemeğimiz var feriye lokantasında. ozamana kadar bitirin işinizi diyecek birini değil tanımak yer yüzünde olduğuna inanmıyorum. gökyüzünde mi? polemiğe girmem :)

mgntwmn dedi ki...

şurda bi brain storming yapıyoduk yapılacak birşeyler var mı acaba diye brain draining e çevirdin olayı Chop.

napalım, oturup bekliycez o vakit kaderin getireceklerini:)

Kürksever dedi ki...

Sevmek fedakarlık ister.